Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ποιες αλλαγές έρχονται στο Facebook;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιες αλλαγές έρχονται στο FacebookTo Facebook εκπλήσσει για ακόμη μια φορά τους χρήστες του με την εισαγωγή δύο νέων χαρακτηριστικών που θα εμφανιστούν στο newsfeed σας σύντομα. Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με ένα κολάζ, ένα διαχειριστικό εργαλείο το οποίο θα διευκολύνει τους χρήστες να δημιουργούν ένα μικρό άλμπουμ από φωτογραφίες τους και να τις μοιράζονται μαζί με τους φίλους τους.

Όταν θα πατάτε πάνω στη φωτογραφία σας, που θα βρίσκεται στην κορυφή των newsfeeds σας, θα είστε σε θέση να δείτε όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες σας οργανωμένες σε κολάζ ανάλογα με το πότε και πού τραβήξατε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.
Επομένως, αν επισκεφθήκατε ένα μουσείο ή απολαύσατε μια συναυλία το Facebook αυτόματα θα φιλτράρει τις φωτογραφίες σας και θα τις παρουσιάζει σαν ένα μικρό κολάζ,επιτρέποντάς σας παράλληλα να αλλάξετε τις διαστάσεις και την ονομασία τους,αν το επιθυμείτε.

Η δεύτερη αλλαγή έγκειται στην εισαγωγή ενός Live Video, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να αναμεταδίδουν ζωντανά τα βίντεο από τα κινητά τους στο Facebook. Σύμφωνα με τον ξένο Tύπο, το κολάζ θα είναι άμεσα διαθέσιμο στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης , ενώ το Live Video δε θα εφαρμοστεί άμεσα.
Πηγή: independent.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.